Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması

16.01.2020 223

• Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmelerini; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını ve Yeşilay Cemiyetinin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi' gerçekleştirilmekte olup Proje kapsamında Türkiye genelinde 'bağımlılık' konulu yarışma düzenlenmektedir.
  • Yarışmanın konusu "bağımlılık" olup yarışma; ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde öğrenim gören öğrenciler tarafından görsel ve edebi kategorilerde hazırlanacak olan eserleri kapsayacaktır. Yarışmaya, görsel kategoride afiş, resim, karikatür veya kısa video alanlarından; edebi kategoride ise kompozisyon, şiir, öykü, deneme veya anı alanlarından sadece birinden katılım yapılabilecektir. Bir öğrenci hem görsel hem de edebi kategoride başvuru yapabilecektir.
  • Son Başvuru: 14 Şubat 2020
  • Detaylı bilgi için okul müdür yardımcısına ulaşabilirsiniz.
  • Proje web sayfası için tıklayınız.