Okulumuzu Tercih Edecek Öğretmenler için Bilgilendirme Duyurusu

30.06.2022 300

Değerli Öğretmenim,

Okulumuz web sayfası günceldir. Tüm bilgilere okulumuz web sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca okulumuzdaki tüm etkinlikler İnstagram hesabımız (@SehitSonerGokcu) üzerinden paylaşılmaktadır.

Okulumuza ait 2 kadro (1 Matematik, 1 Görsel Sanatlar) boştur. (2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında ek ders karşılığı öğretmen görevlendirilmiştir.)

Matematik Toplam Ders Saati: 49 (Seçmeli dersler ile birlikte)

Matematik  Mevcut Öğretmen: 1

Matematik Öğretmen İhtiyacı: 1

Görsel Sanatlar Toplam Ders Saati: 7

Görsel Sanatlar Mevcut Öğretmen: 0

Görsel Sanatlar Öğretmen İhtiyacı: 1

Okulumuzun eski ismi Yeni Yayla Ortaokuludur.

Toplam Öğrenci Sayısı: 168

Toplam Derslik Sayısı: 7

Okulumuz öğrencilerinin büyük çoğunluğu çevre köylerden taşıma yoluyla okulumuzda eğitim görmektedir. (10 servis ve öğle yemeği vardır.)

Okulumuz Sarıçam Kaymakamlığına 21 km uzaklıktadır.

Öğretmenlerimiz özel araçlarıyla okula ulaşım sağlamaktadır. (Köye sadece belediye otobüsü gelmektedir.)

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı (Geçen Yıl) Ders Başlama-Bitiş Saati: 08.10-14.30

Okulumuz akademik, sosyal, kültürel ve sportif tüm faaliyetlere etkin olarak katılmaktadır. Öğretmenlerimizin de bu tür etkinliklere katılması teşvik edilmektedir.

Öğretmenlerimizin kendilerini geliştirmelerine yönelik tüm faaliyetler (Hizmetiçi eğitim, kurs, lisansüstü eğitim) okul idaremiz tarafından desteklenmektedir.

Okulumuz ile ilgili sorularınızı okul telefonumuz (0322 377 26 45), sosyal medya hesabımız (İnstagram @SehitSonerGokcu) üzerinden bizlere ulaştırabilirsiniz.

Okulumuzu tercih edecek tüm öğretmenlere hayırlı olmasını dileriz. Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

NOT: Türk Telekom Şirketinin Yeni Yayla Mahallesindeki alt yapı çalışmalarından dolayı telefon hatları zaman zaman çalışmamaktadır.

Okul Müdürümüzün Telefon Numarası: 0506 315 94 03