Özür Atamalarında Okulumuzu Tercih Edecek Öğretmenler için Bilgilendirme Duyurusu

14.08.2022 295

Değerli Öğretmenim,

Okulumuz web sayfası günceldir. Tüm bilgilere okulumuz web sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca okulumuzdaki tüm etkinlikler İnstagram hesabımız (@SehitSonerGokcu) üzerinden paylaşılmaktadır.

Okulumuza ait 1 kadro (Psikolojik Danışman/Rehberlik) boştur (Öğretmenimiz 2022 yılı il içi atama ile farklı bir kuruma atanmıştır.)

Muhtemel Boş Kadrolar:

Beden Eğitimi: Öğretmenimiz il içi özür grubu atamalarına başvuracaktır. Atanması durumunda yerine öğretmen atanabilir. (2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı toplam beden eğitimi ders saati: 14 saat) (Öğretmenimiz diğer dersleri alarak 21 saati tamamlamıştır) (Bu sene muhtemel sınıf sayımız 8 olacaktır. Ders saatini bu şekilde hesaplayabilirsiniz)

Fen Bilgisi: Öğretmenimiz il içi özür grubu atamalarına başvuracaktır. Atanması durumunda yerine öğretmen atanabilir. (2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı toplam fen Bilgisi dersi saati: 28 saat + 2 saat Seçmeli toplam 30 saattir.) (Bu sene muhtemel sınıf sayımız 8 olacaktır. Ders saatini bu şekilde hesaplayabilirsiniz)

Okulumuzun eski ismi Yeni Yayla Ortaokuludur. (Google Haritalarda Şehit Soner Gökçü Ortaokulu veya Yeni Yayla Ortaokulu olarak arayabilirsiniz)

Toplam Öğrenci Sayısı: 182

Toplam Derslik Sayısı: 7 (2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında muhtemel 8 olacaktır.)

Okulumuz öğrencilerinin büyük çoğunluğu çevre köylerden taşıma yoluyla okulumuzda eğitim görmektedir. (10 servis ve öğle yemeği vardır.)

Okulumuz Sarıçam Kaymakamlığına ortalama 21 km, Buruk Mezarlığına 15 km uzaklıktadır.

Öğretmenlerimiz özel araçlarıyla okula ulaşım sağlamaktadır. (Köye sadece belediye otobüsü gelmektedir.)

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı (Geçen Yıl) Ders Başlama-Bitiş Saati: 08.10-14.30 (Bu sene Covid-19 Pandemisi ve diğer nedenlerden dolayı bu süreler değişebilir)

Okulumuz akademik, sosyal, kültürel ve sportif tüm faaliyetlere etkin olarak katılmaktadır.

Öğretmenlerimizin de bu tür etkinliklere katılması teşvik edilmektedir. Öğretmenlerimizin kendilerini geliştirmelerine yönelik tüm faaliyetler (Hizmetiçi eğitim, kurs, lisansüstü eğitim) okul idaremiz tarafından desteklenmektedir. (Okulumuzda şuan 2 Öğretmenimiz yüksek lisans mezunu olup 4 öğretmenimiz yüksek lisans öğrencisidir.)

Okulumuz ile ilgili sorularınızı okul telefonumuz (0322 377 26 45), sosyal medya hesabımız (İnstagram @SehitSonerGokcu) üzerinden bizlere ulaştırabilirsiniz.

Okulumuzu tercih edecek tüm öğretmenlere hayırlı olmasını dileriz.

Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla.

M. OĞUZ (Müdür Yardımcısı)

NOT: Türk Telekom Şirketinin Yeni Yayla Mahallesindeki alt yapı çalışmalarından dolayı telefon hatları zaman zaman çalışmamaktadır.

Okul Müdürümüzün Telefon Numarası: 0506 315 94 03